ICOMET ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt ...

Metaalconstructies

ICOMET Metaalconstructies ontwerpt, construeert en plaatst tal van industriële  metaalconstructies zoals trappen, balustrades, magazijninrichting en aanrijbeveiligingen.

Meer informatie

Stalen deuren

ICOMET Stalen Deuren is dé specialist in België voor alle soorten stalen deuren: inbraakwerend, brandwerend, explosieveilig, bestand tegen vandalisme of een combinatie van deze eigenschappen.

Meer informatie

Deuren & poorten voor de voedingsindustrie en farma

Onze afdeling ALPIDO is gespecialiseerd in deuren en poorten voor de voedingsindustrie en koelinstallatie's waar een snelle doorstroming een must is terwijl zo weinig mogelijk energie verloren gaat.

Meer informatie

Automatisering toegangen & toegangscontrole

ESP is onze afdeling welke gespecialiseerd is in automatisatie van toegangen en toegangscontrole. Het is de perfecte aanvulling op ons gamma stalen deuren indien uw toegang optimaal moet beveiligd en geautomatiseerd worden.

Meer informatie

Metaalconstructies - stalen deuren en trappen - balustrades

Icomet is voornamelijk actief in de industriebouw, projectbouw en utiliteitsbouw. Wij verzorgen uw bouwsmeedwerk en metaalconstructies, metalen trappen, stalen deuren en balustrades en trapleuningen van ontwerp tot productie en plaatsing op de werf.

Icomet staat ook in voor levering en deskundige plaatsing van stalen brandwerende deuren, geluidswerende deuren en inbraakwerende deuren van het merk Heinen. De Heinen deuren zijn reeds 35 jaar de beste in hun soort betreffende slijtvastheid en betrouwbaarheid. Op basis van testen wordt deze deur gedekt door een waarborg van 15 jaar!

We hebben interesse in uw project voor zowel eenvoudige aanrijdbeveiligingen als voor het inrichten van uw volledige productiehal.

Lees verder over Metaalconstructies - stalen deuren en trappen - balustrades

Onze meest recente nieuwsberichten

Waarom kiezen voor Icomet?

  • Ruime ervaring in zowel kleine als grote projecten
  • Deskundig opgestelde offertes
  • Professionele plaatsing door ervaren teams

Onze stalen deuren bieden een gecumuleerde bescherming

  • Inbraakwerend
  • Brandwerend
  • Kogelwerend
  • Blastproof
  • Akoestisch geïsoleerd
  • Anti-paniek

Uitstekende garantie

  • 15 jaar waarborg op alle stalen deuren

Wenst u meer informatie of een offerte?

Wanneer u meer wil weten over onze producten en diensten, contacteer ons dan gerust. Wij helpen u graag verder met advies en informatie. Een projectingenieur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jouw gegevens worden discreet behandeld en worden door ons enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en u relevante informatie te bezorgen.

CAPTCHA
We controleren even of u geen spambot bent.